wat kun jij bij ons doen?

Puppy Fun

Bij ons leer je jouw pup voor bereiden op de grote drukke wereld. Bouwen aan zijn zelfvertrouwen, focus op jou en bij jou in de buurt blijven vormt de basis voor zijn leventje. Als dat in orde is kun je daarna van alles samen doen. We werken op basis van spel. Zo leert jouw hond snel en het is nog leuk ook! Natuurlijk maken we ook een begin met oefeningen zoals zit en volgen, maar dan wel spelenderwijs. Bij ons ben jij de leuke blije baas en geen drilsergeant! 😉

Puber Passie

In de puppytijd heb jij al een mooie basis gelegd. Daar heb je profijt van als je pup een puber wordt en zijn hormonen op beginnen te spelen! Wordt het hier moeilijk dan besteden we er extra aandacht aan. We geven grenzen aan, op een duidelijke maar ook leuke manier. Misschien vinden jij en jouw hond het leuk om ook wat andere zaken te doen. We verkennen waar jullie goed in zijn en leuk vinden: apporteren, fitness, speuren, hindernisjes. Zo blijven jullie bezig om aan jullie band te werken en ontdek je misschien wel een passie!

 

En is je hond al wat ouder? Ook dan kun je prima instromen in dit programma.

Gedragstherapie

Soms loopt het even anders dan je wilt met je hond. Hij laat gedrag zien wat je niet zo fijn vindt. Vaak wijst dat er op dat hij ergens moeite mee heeft. Gedragstherapie kan dan helpen om dat gedrag te veranderen. En dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Dus loop je ergens tegen aan met je hond schroom niet om contact op te nemen.

Veel verzekeraars vergoeden ook de kosten van gedragstherapie. Heb je een ziektekostenverzekering voor je hond check dan je polis.

Team Speurneus

Iedere hond kan een speurkampioen worden, want ze hebben een goede neus en snuffelen vaak en graag. Dat kun jij gebruiken bij allerlei soorten neuswerk. Misschien wil je het lekker speels houden en je hond voorwerpjes laten zoeken. Thuis of buiten. Dat kan! Of wil jij van jouw hond een speurhond maken en het wat serieuzer aan pakken? Dan zijn sport-detectielessen geschikt voor jullie!

Waarom woef&jij?

Wil jij op een positieve en leuke manier trainen met jouw hond? Zorgen dat zijn welzijn voorop staat? Een team worden in plaats van ‘de baas’ zijn over je hond? Dan ben je bij woef&jij aan het goede adres. Dat betekent niet dat alles mag, maar wel dat je het op een leuke manier aanleert!


MEER OVER DE LESSEN

Ik geef 1 op 1 les, op die manier kunnen we de les afstemmen op jou en je hond. 

Mooi als je je eerste hond hebt bijvoorbeeld en veel wilt weten. Maar ook als jij extra aandacht wilt besteden aan bepaalde onderdelen van de training of ergens tegen aan loopt in je reguliere training. Ook kleine gedragsproblemen kunnen we dan mee pakken.

De lessen duren 45 minuten, dat is voor jouw hond vaak al hard werken. Daarom krijgt hij tussendoor ook pauzes en dan bespreken wij de oefeningen. Ik geef les op vrijdag en zaterdag op een binnen of buitenlocatie in Enschede. De keuze van de locatie hangt af van het weer en het soort les. Afwijkende afspraken of huisbezoeken in overleg mogelijk.

TARIEVEN

Losse les 35,00 euro

Pup en puberlessen (privĂ©les) 5 lessenkaart  145,00 euro

Speurlessen (privéles) 5 lessenkaart 137,50 euro

Proefles (eenmalig)  30,00 euro

Alle lessen duren 45 minuten.

GEDRAGSTHERAPIE

1e Gedragsconsult (1,5 uur) 82,50 euro

Vervolg gedragstherapie (op maat)

Wil je eerst meer weten of een proefles volgen? Dat kan! Stuur dan een mail of bel, ik sta je graag te woord!

woefenjij@gmail.com | 06 524 38 545

Gediplomeerd

Positieve training

Training op maat

Plezier en effectief